Google-palvelut

Hogane Marketing - Maksuton Google-paketti.  Kuluttajakauppaan suunnattuihin Hogan eMarket -ratkaisuihin asennetaan aina maksuton Google-optimointipaketti, joka tehostaa ja nopeuttaa kaupan tuotesivujen indeksoitumista Googleen. Optimointiin kuuluu myös Google Analytics ™- ja Webmaster Tools -palveluiden asentaminen.
Menestyksen avain webissä
Google Analytics ™ ohjelmiston avulla voit seurata sivustosi tehokkuutta. Mistä osoitteista sivuilla käydään, kauanko sivuilla viivytään, millä hakusanoilla sivusi löytyivät, …

Kaikki tilastotiedot näytetään selkeinä grafiikkoina.Jotta voit tehostaa omaa viestintääsi sivuillasi, on sinun tunnettava asiakkaasi (myös potentiaaliset tulevat asiakkaat) ja heidän käyttäytymisensä. Google Analytics ™ edellyttää vain seurantakoodin asettamisen sivuille ja pääset uudelle tasolle sivustosi hyödyntämisessä.

Google AdWords ™ ohjelmiston avulla voit mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi ennennäkemättömän tehokkaasti. Mainoksesi ilmestyvät näkyviin Googlen hakusivuilla, kun käyttäjä suorittaa hakua termillä, jonka olet määritellyt ”mainos-termiksi”. Eli mainonta kohdentuu haun aihepiiristä kiinnostuneille internetin käyttäjille.

 

Kustannuksia syntyy vasta kun joku klikkaa mainoksesi linkkiä. Mainosbudjetin voi määritellä vaikka päiväkohtaisesti. Näin mainonnan kannattavuutta on helppo mitata.

Maksuton Google-paketti

Kuluttajakauppaan suunnattuihin Hogan eMarket -ratkaisuihin asennetaan aina maksuton Google-optimointipaketti, joka tehostaa ja nopeuttaa kaupan tuotesivujen indeksoitumista Googleen. Optimointiin kuuluu myös Google Analytics ™- ja Webmaster Tools -palveluiden asentaminen.