Yritysinfo

Hogane Marketing – kokenut e-business ammattilainen Kaikilla tiimimme jäsenillä on vähintään 15 vuoden kokemus työskentelyssä vaativien e-business -projektien parissa. Olemme erikoistuneet toimittamaan mikro- ja PK-yrityksille e-business -ratkaisuja. Pystymme tarjoamaan AINA erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.
Hogane Marketing – kokenut e-business ammattilainen

Kaikilla tiimimme jäsenillä on vähintään 15 vuoden kokemus työskentelyssä vaativien e-business -projektien parissa. Olemme erikoistuneet toimittamaan mikro- ja PK-yrityksille e-business -ratkaisuja. Pystymme tarjoamaan AINA erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.

Asiakas voi halutessaan vastata jatkokehityksestä itse

Asiakkaamme saavat aina täysin valmiin ohjelmiston käyttöönsä, mutta saavat halutessaan vastata itse jatkokehityksestä. Kehitysalustamme käyttää PostgreSQL tietokantaa ja pääohjelmointikieli on PHP. Useilla asiakkailla on omia resursseja, jotka voivat toteuttaa uusia ominaisuuksia ohjelmistoon. Se sopii meille.

 

Ohjelmisto kuuluu asiakkaan business-assetteihin

Ohjelmisto voidaan myydä asiakkaalle lähdekoodeineen, jolloin ratkaisusta tulee yritykselle taloudellinen assetti, jonka arvo kasvaa ohjelmiston kehittämisen myötä vuosi vuodelta. Esimerkiksi yrityksen mahdollisessa exit-kaupassa ASP-ohjelmiston arvo on usein nolla euroa. Sitä ei voi myydä mitä ei omista.

Tarvekartoitus ja alustava määrittely on maksutonta

Yritys- tai toimialakohtaisesti räätälöidyn verkkokaupan tai tilausjärjestelmän määrittely on tehtävä huolellisesti. Jotta asiakkaalle voidaan ilmoittaa toteutettavien muutosten hinta, on ne ensin määriteltävä. Eli tarvekartoitus ja alustava määrittely on siis osa kaupanteon prosessia, eikä siitä tule veloittaa asiakasta. Maksat ohjelmistosta tai sen muutoksista -et palavereista tai tarvekartoituksista. Emme myöskään veloita määrittelykustannuksia uusista integraatioista. Toteutamme usein integraation käyttäen vähemmän työpäiviä kuin kilpailijoiden tarjouksissa on integraation määrittelypäiviä.

Kumppanuuslähtöinen toimintamalli

Yritysten toimintaympäristö muuttuu nopeasti ja paineet internet-palveluiden jatkuvasta kehittämisestä tulevat toimintaympäristön ja kilpailutilanteen muutoksista. Sähköisen liiketoiminnan kehittäminen on jatkuva prosessi, joka vaatii aktiivista jatkuvaa yhteistyötä ohjelmistotoimittajan ja asiakkaan välillä.
Meille ei kuitenkaan tarvitse maksaa asioista, jotka voi itsekkin toteuttaa. Olemme kuitenkin tarvittaessa valmiina konsultoimaan asiakasta.

Ota yhteyttä:

Jyri Hokkinen
050 5436 035
jyri[A]hoganemarketing.com