Koti- ja yrityssivustot

Hogane Marketing - edulliset koti- ja yrityssivut. Toimitamme www-sivustoja aina pienistä kotisivuista laajoihin yrityssivustoihin. Toimitamme tarvittaessa kaiken grafiikasta ja logoista alkaen, mutta voimme myös toteuttaa sivustoja valmiiden layout-kuvien pohjalta. Käytämme aina asiakkaan toivomaa julkaisutyökalua kuten WordPress tai Adobe Dreamweaver
Toimitamme niin suuret kuin pienetkin www-sivustot

Toimitamme www-sivustoja aina pienistä kotisivuista laajoihin yrityssivustoihin. Toimitamme tarvittaessa kaiken grafiikasta ja logoista alkaen, mutta voimme myös toteuttaa sivustoja valmiiden layout-kuvien pohjalta. Käytämme aina asiakkaan toivomaa julkaisutyökalua kuten WordPress tai Adobe Dreamweaver tms.

Aloittaville yrityksille tarjoamme kokonaispakettia, johon kuuluu domain, sähköpostit, kotisivut, facebook -sivut, hakukoneoptimointi ja mitä nyt kukakin tarvitsee. Hoidamme tarvittaessa myös valokuvaukset sivustoa varten ja autamme myyvän tekstin tuottamisessa. Partneri-verkostomme kautta pystymme tarjoamaan usein normaalia edullisemmat hinnat hosting-palveluista ja sähköpostilaatikoista.

 

Edulliset WordPress -toimitukset

WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Joka neljäs www-sivusto maailmassa on toteutettu WordPressillä (kuten tämäkin). Ohjelmistolla voi toteuttaa www-sivustot, blogit, keskustelupalstat, verkkolehdet ja paljon muuta. Ohjelmiston asentaminen ja sivuston toteuttaminen vaatii ensikertalaiselta ehkä vähän liikaa, mutta valmiin sivuston ylläpitäminen WordPressillä on helppoa. Toimitukseemme kuuluu aina ohjelmiston käyttökoulutus.

Sivuston ylläpito on helppoa

Sivuston ylläpito on helppoa
Kun sivusto on valmis on sen ylläpitäminen helppoa. Avaat hallinnointipuolelta haluamasi sivun ja kirjoitat siihen muutokset – klikkaa julkaise ja siinä kaikki. Uuden sivun luominen käy yhtä helposti.
Jos julkaiset artikkelimuodossa esimerkiksi uutisia tms. klikkaat vain ”Uusi artikkeli” – kirjoitat tekstin ja julkaiset artikkelin yhdellä klikkauksella.
Sivuston toimittamiseen kuuluu aina käyttökoulutus. Kuvien lisääminen ja niiden koon muokkaaminen onnistuu muutamalla hiiren klikkauksella.

 

Google-paketti

Hoidamme aina asiakkaan puolesta sivuston liittämisen Googlen palveluihin. Asiakas saa halutulla syklillä raportin sivuston tapahtumista. Google-palveluista emme veloita mitään.

Facebook-sivut

Tarvittaessa autamme uuden yrityksen alkuun myös facebookissa. Yhdistettynä yrityssivusto ja facebook-sivut mahdollistavat todella tehokkaan yritysviestinnän.