Projektipalvelut

Hogane Marketing - Ohjelmistoprojektit – kun valmisratkaisua ei ole
Ohjelmistoprojektit – kun valmisratkaisua ei ole

Sähköinen tilausjärjestelmä, extranet, integraatiot – tuskallisia, hitaita ja kalliita projekteja? Ei todellakaan. Kaikki riippuu toimittajasta. Hogane Marketing tarjoaa asiakaslähtöisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kaiken kokoisiin ohjelmistoprojekteihin. Tiimimme on toteuttanut kymmeniä sähköisen kaupan järjestelmiä, jotka on räätälöity täysin asiakasyrityksen tarpeisiin.

Hogane Marketing projektitoimittajana

Hogan E-platform ohjelmiston muokattavuuden avulla voidaan toteuttaa erittäin nopeasti erilaisia sähköisiä tilausjärjestelmiä. Käyttöliittymä voidaan muokata täysin vapaasti. Kyseessä voi olla sähköisten tuotteiden myynti (musiikki, videot, tiedostot), ilmoittautumis- tai varausjärjestelmä tms. Kunhan kyseessä on internet-ympäristössä toimiva transaktiojärjestelmä, on Hogane Marketing potentiaalinen toimittaja. Kehittämällämme Hogan E-platform kehitysalustalla lähdemme mihin tahansa e-business -projektiin noin 60 – 70 prosentin valmiusasteesta.

Parempaa, nopeasti ja edullisesti

Ohjelmistotoimittajan valinta on tärkeä päätös, jonka kanssa eletään usein vuosia eteenpäin. Pelkkä osaaminen ei riitä. Ohjelmiston käyttäminen edellyttää toimivaa suhdetta toimittajayritykseen. Korkea hinta ja toimittajayrityksen suuri koko eivät takaa vielä toimittajan olevan palveleva ja luotettava. Business on yhteispeliä. Kaikkien lenkkien on toimittava. Hogane Marketing tarjoaa aidosti asiakaslähtöisen vaihtoehdon internet-ympäristössä toimivien tietojärjestelmien toimittajakenttään.

Kun tarvitset sähköiseen tilaamiseen järjestelmää -integroituna, täysin tarpeittesi mukaan räätälöitynä -ota yhteyttä

Jyri Hokkinen
050 5436 035