Referenssejä

As-Palvelut Oy:n verkkokauppa + reaaliaikainen Lemonsoft ERP-integraatio

Verkkokauppa myy tuotteita ammattisiivoukseen, hoivayrityksille, kiinteistön huoltoon ja teollisuuteen. Useiden tuhansin tuotteiden valikoimaa tarjotaan niin B-to-C kuin B-to-B -asiakkaillekin. Verkkokauppa uudistettiin Hogane E-platform kehitysalustalla. Uudistuksen myötä verkkokauppa integroitiin reaaliaikaisesti Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään. Tuotetiedot ja tilaukset liikkuvat reaaliaikaisesti järjestelmien välillä. Toteutimme verkkokauppaan monihinnastokäsittelyn, joka hakee hinnan asiakaskohtaisista sopimus-, asiakasryhmä- tai yleishinnastosta  sovitun logiikan mukaan.
Tuotteilla on hintaan vaikuttavia määräalennusportaita, joiden laskentaparametrit saadaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmästä. Toimituksiin sovelletaan lähetyksen painoon perustuvaa toimituskululaskentaa.

Refe_ASpalvelut
Asiakaslausunto As-Palvelut Pekka Turunen:
”Uusi järjestelmämme toteutti kaikki vaatimukset mitä uudistukselta toivottiin. Erikoisesti valintaamme vaikutti se, että koko uudistettu palvelu on nyt lähdekoodit mukaan lukien yrityksemme omaisuutta, eikä kuukausittaista ylläpitolaskutusta ole lainkaan. Kokonaisuutena ratkaisu oli erittäin edullinen ja kuukausittaisen ylläpitolaskutuksen ollessa nolla euroa, järjestelmän elinkaarikustannukset ovat minimaaliset verrattuna muihin saamiimme tarjouksiin.
Verkkokaupan ylläpito; tuotteet, hinnat, asiakkaat ym. on todella helppoa. Ylläpito tapahtuu täysin automaattisesti pääjärjestelmämme Lemonsoftin kautta.
Palveleva verkkokauppa ei ole ”koskaan valmis”. Jatkokehitys toivomustemme mukaan on ollut erittäin nopeaa ja edullista.”

www.aspal.fi »

 

 

 

Hogane Marketing referenssi - Varaosa.fi – varaosakauppaa miljoonilla tuotteilla

Varaosa.fi – varaosakauppaa miljoonilla tuotteilla

Varaosa.fi on laajasti integroitu toimiala-, logistiikka- ja maksurajapintoihin. Verkkokauppa toteutettiin Hogane E-platform kehitysalustalla. Kaupasta löytyy varaosat yli 50 automerkkiin mallin,
tyypin ja vuosimallin mukaan. Palveluun on toteutettu mm. integraatio Trafin ajoneuvotietoihin.

Verkkokauppa palvelee sekä kuluttaja- että B2B -asiakkaita.

Varaosien tekniset tiedot ja ajoneuvosopivuudet saadaan integraation kautta TecDoc-palvelusta.

 

www.varaosa.fi »

 

 

Hogane Marketing - West-Air Oy:n sivustoWest-Air Oy:lle uusi web-ilme

Toteutimme West-Air Oy:lle täydellisen yrityksen www-paketin. Suunnittelimme uuden logon,  www-sivujen layoutin, pistimme sähköpostit toimimaan ja toteutimme sekä yrityssivuston että facebook -sivut.

Hoidimme koko toimituksen kahden lyhyen palaverin pohjalta, joista jälkimmäinen oli tarvittava käyttökoulutus WordPress-sivuston ylläpitämiseen. Hogane Marketing neuvotteli asiakkaan puolesta edulliset hosting- ja sähköpostipalvelut. Huolehdimme myös tarvittavien Google-tilien avaamisesta ja hakukoneoptimoinnista.

Koko projekti valmistui vain muutamassa päivässä.

 

http://www.westair.fi »

 

 

 

Hogane Marketing - Suomen Ammattitulkit Oy:n sivusto
Suomen Ammattitulkit Oy:n sivusto

Toteutimme uuden sivuston Suomen Ammattitulkit Oy:lle muutamassa päivässä. Toimitukseen kuului uusittu grafiikka, responsiivinen sivusto, hakukoneoptimointi ja facebooksivut.

Koko projekti tehtiin pelkän toimeksiannon ja muutaman puhelun avulla.

www.suomenammattitulkit.fi »