Verkkokaupat

Hogane Marketing - Meillä on 20 vuoden kokemus verkkokauppojen toimittamisesta. Tiimimme on toimittanut useita  Suomen suurimpia verkkokauppoja, jotka ovat lähes poikkeuksetta integroitu toiminnanohjausjärjestelmiin. Kokeneempaa verkkokauppatiimiä et Suomesta löydä.
Suomen kokenein verkkokauppatiimi

Meillä on 20 vuoden kokemus verkkokauppojen toimittamisesta. Tiimimme on toimittanut useita  Suomen suurimpia verkkokauppoja, jotka ovat lähes poikkeuksetta integroitu toiminnanohjausjärjestelmiin. Kokeneempaa verkkokauppatiimiä et Suomesta löydä.
Toki voimme toimittaa vaikka muutaman tuotteen peruskauppoja, mutta erikoisalaamme on toimittaa niitä business-kriittisiä vaativia kauppoja, joihin valmisohjelmistot eivät taivu. Meidän kanssa asiakas ei joudu kompromissien viidakkoon vaan toteutamme aina sellaisen verkkokaupan kuin asiakas haluaa.

 

Käytämme verkkokauppatoteutuksissa alustana omaa kehitysalustaa, joka on suunniteltu räätälöitäväksi. Se mahdollistaa täydellisen yritys- ja toimialakohtaisen räätälöitävyyden. Vapaa muokattavuus alkaa jo tietokantatasolta. Ohjelmistossa on useita valmiita integraatioita toiminnanohjausjärjestelmiin. Uuden integraation tekeminen vie keskimäärin 1 – 3 työpäivää.

Voiko olla halpaa ja hyvää – no kyllä voi

Tarjouksemme sekä toimitusaikamme on usein murto-osa kilpailijoiden hinnosta. Me emme veloita valmiista järjestelmistä kuukausittaisia ylläpitomaksuja, joten toimittamamme järjestelmän elinkaarikustannuksen voivat olla jopa viisi kertaa kilpailijoita edullisemmat. Meille ei tarvitse maksaa sitä, että verkkokauppa pyörii. Sitä vartenhan niitä rakennetaan. Emme myöskään veloita määrittelystä.

Kuka omistaa ohjelmiston?

Yleensä asiakas on pysyvästi koukussa kuukausittaisiin ylläpitomaksuihin, eikä järjestelmää saa itse kehittää vaikka osaamista olisikin. Hogane Marketing tarjoaa valmiin järjestelmän ostomahdollisuutta edullisella lisenssikaupalla. Tämän jälkeen ohjelmisto on asiakkaan business-assetti, jolla on arvoa. Ohjelmistoa saa itse kehittää tai käyttää vapaasti kolmansia osapuolia jatkokehityksessä. Me emme halua muodostaa pullonkauloja kenenkään liiketoimintaan – vaan poistaa niitä. Edulliset hintamme takaavat meille riittävästi työtä, joten meidän ei tarvitse laskuttaa asiakkaitamme toimituksen jälkeen.

Emme me kuitenkaan mihinkään katoa ohjelmiston valmistuttua. Tarjoamme edelleen asiakkaalle jatkokehitystä ja palveluitamme, mutta niitä ei ole pakko ostaa.

Kun haluat ammattimaisen verkkokaupan järkevään hintaan – ota yhteyttä

Jyri Hokkinen
050 5436 035